13 Haziran 2016 Pazartesi 17:18
Kural İhlali Öldürüyordu

Antalya'da, kırmızı ışık ihlali yapan motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 14.00 sıralarında Mevlana Kavşağı'nda meydana geldi. Lara'dan kent merkezine giden 58 yaşındaki Hüseyin Zorlu'nun kullandığı 07 ENS 66 plakalı motosiklet ile Mehmet Kadri Melli yönetimindeki 07 KM 911 plakalı otomobil, ışıklı kavşakta çarpıştı. Motosiklet sürücüsü Zorlu ile arkasında oturan 49 yaşındaki Müzeyyen Berrin yola savruldu. Olay yerinden geçen polis ekibi, kaza yerinde güvenlik önlemi alırken ambulans çağırdı. Kask takmadığı belirlenen motosiklet sürücüsü Zorlu ve Berrin'in başlarından yaralandıkları anlaşıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri her iki yaralıyı da ambulansla Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi ile Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdü. Polis kaza yerinde inceleme yaparken otomobil sürücüsü Mehmet Kadri Melli, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Görgü şahitleri ise kazanın motosikletin kırmızı ışık ihlali yapması sonucu meydana geldiğini iddia etti. Otomobil sürücüsü Mehmet Kadri Melli'nin CHP Antalya eski il başkanlarından Ömer Melli'nin amcası olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 13.06.2016 17:18
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.