29 Mayıs 2016 Pazar 14:28
'Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması'

MALATYA (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen "Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması"nın Malatya'da gerçekleştirilen Türkiye finali sona erdi.

İlçe, il ile bölge şampiyonalarında finale katılmaya hak kazanan 7 finalist, Hacı Yusuf Taş Camisi'ndeki yarışmada, Kur'an-ı Kerim'i yüzünden en güzel şekilde okumak için mücadele etti.

Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucu, yarışmada, İstanbul'dan Mustafa Hamza Aktoprak birinci olurken, Gaziantep'ten Seydi Vakkas Bilsin ikinci, Samsun'dan Muharrem Türen üçüncülüğü elde etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yarışmada birinci olan Aktoprak'a 5, ikinci Bilsin'e 4, üçüncü Türen'e 3, diğer finalistlere ise 2'şer cumhuriyet altını hediye edildi.

Ayrıca yarışmanın birincisine Malatya'daki özel bir şirket tarafından umre seyahati ve çeşitli ödüller de verildi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.