25 Nisan 2016 Pazartesi 14:33
Kurum Amirlerine 'Protokol Kuralları' Semineri

İller Bankası Bölge Müdürlüğü tarafından kentteki kurum amirlerine 'Protokol Kuralları' konulu bir seminer düzenlendi.

İller Bank konferans salonunda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan İller Bankası Van Bölge Müdürü Enver Çelebi, protokolün kamusal yaşamda törensel ve biçimsel davranış kuralları bütünü olarak el alındığını belirtti.

Protokol kurallarının amacı, bireysel, kurumsal ve ulusal onuru, saygınlığı korumak olduğunu ifade eden Çelebi,"Protokol kurallarının temelini saygı ve nezaket oluşturur. Hem kamusal hem de sosyal yaşamda bir insanın imajı, kıyafeti, nezaketi, davranışı, bilgisi, konuşması, görgüsü, yemesi ve içmesi ile ortaya çıkar. Kısacası protokol; kişiye, kuruma ve devlete hak ettiği ve layık olduğu saygı ve itibarı göstermektedir." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Tapu Kadastro Bölge Müdürü Yücel Serdar tarafından kurum amirlerine protokol kurallarına ilişkin seminer verildi.

Seminere ildeki kurum müdürleri katıldı.

Kurum Amirlerine 'Protokol Kuralları' Semineri

Kurum Amirlerine 'Protokol Kuralları' Semineri

Son Güncelleme: 05.08.2016 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.