07 Haziran 2016 Salı 16:03
'Kurumsal Kimlik Etkili İletişim Ve Sonuç Odaklı Çalışan Eğitimi'

TUNCELİ (AA) - Tunceli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeline "Kurumsal Kimlik Etkili İletişim ve Sonuç Odaklı Çalışan Eğitimi" verileceği bildirildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, müdürlük tarafından hazırlanan ve Fırat Kalkınma Ajansına sunularak kabul edilen "Kurumsal Kimlik Etkili İletişim ve Sonuç Odaklı Çalışan Eğitimi proje sözleşmesinin İl Müdürü Orhan Kaya ve Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Musut Öztop arasında imzalandığı belirtildi.

Projeyle Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının bu yılki yeni yapılanması içinde personelin tamamının saha çalışmalarında daha aktif şekilde yer alması, etkili iletişim ve sonuç odaklı çalışma noktasında eksikliklerinin giderilmesinin hedeflendiği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Tarımsal üretim ve verimliliğin arttırılması konusunda başarıya ulaşmak için bilimsel veriler hazırlanarak stratejik planlamanın üreticiden tüketiciye koordinasyonu etkili bir şekilde yürütülecektir. Bu konuda en önemli görev ve sorumluluk Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının taşra teşkilatlarında çalışan teknik personele aittir. İlimizde de tarımsal üretime yön verme noktasında en önemli konuma sahip olan müdürlüğümüz personelinin kalite standartlarının geliştirilmesi doğrudan üreticiye ve üretime olumlu biçimde yansıyacaktır. Projemizle il ve ilçe müdürlüklerimizde çalışan teknik personellere Kurumsal Kimlik Etkili İletişim ve Sonuç Odaklı Çalışan Eğitimi verilerek personelimizin nitelik ve kalitesinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır."


Son Güncelleme: 22.08.2016 13:51
Anahtar Kelimeler:
EğitimTunceli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.