01 Temmuz 2019 Pazartesi 10:03
LGBT Ahlaksızlığına destek veren Belediyelere tepki yağdı

SKANDAL! LGBT iğrençliğine belediyeler de destek verdi!

Bir kavmin helak olmasına sebep olan ahlaksız eylemleri meşrulaştırmaya çalışanların, adına “27.İstanbul Onur Haftası” dedikleri sözde kutlamaya Türkiye’nin bazı belediyelerinden de destek geldi.

Bu yıl 27'inci kez düzenlenmesi planlanan sözde "Onur Haftası" adı altındaki sapkın etkinlikler için CHP, İP ve HDP'li belediyeler de seferber oldu. CHP, İP ve HDP'li belediyelerin resmi sosyal medya hesapları, eşcinsel paylaşımlar yapma konusunda adeta yarışa girdi.

Her sene 25 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasını sözde Onur(!) Haftası olarak kutlayan LGBT' lilere, İstanbul valiliğinden izin çıkmadı. İzin verilmemesine rağmen bir araya gelmeye çalışan gruba zaman zaman polis müdahalesinde bulunuldu.

Bir takım belediyeler ise resmi twitter hesaplarından bu ahlaksızlığı destekleyen paylaşımlarda bulundu. İslam dini tarafından yasaklanan ve çirkin bir iş olarak adlandırılan eşcinselliğin belediyeler eliyle desteklenmesi kamuoyunun tepkisine neden oldu.

İşte belediyelerin bu onursuz ve ahlaksız faaliyetlere destek verdiği tepki çeken o tweetleri:

Son Güncelleme: 01.07.2019 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Amber 2021-05-24 10:34:31

habercilik objektifliktir, yargılamamaktır! LGBT iğrençliği ne ya siz ne diyorsunuz! BU BİR İĞRENÇLİK DEĞİL BİR YAŞAMDIR, BİR HAYATTIR SİZ NASIL BÖYLE BİR ŞEY YAPARSINIZ AĞZIMI AÇTIRMAYIN BENİM!