26 Temmuz 2015 Pazar 13:13
Lice'de Hain Saldırı: 2 Şehit, 4 Yaralı

Lice'de askeri aracın geçişi sırasında patlayıcı yüklü araç infilak ettirildi, 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.

Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK'nınDiyarbakır-Bingöl karayolunu keserek bazı araçların kontak anahtarını aldığı ihbarı üzerine jandarma ekipleri olay yerine hareket etti.

Teröristlerin patlayıcı yerleştirdiği ve yol kenarında kontak anahtarı alınmış şekilde duran otomobil, askeri aracın geçişi sırasında patlatıldı.

Olayda, ilk belirlemelere göre güvenlik görevlilerini taşıyan araçtaki 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.

Yaralılar, Diyarbakır'daki hastanelere kaldırıldı.

Patlamanın yaşandığı bölgede jandarma ekipleriyle teröristler arasındaki çatışmanın sürdüğü ve çok sayıda takviye ekibin olay yerine sevk edildiği bildirildi.

DİYARBAKIR'DA POLİS KARAKOLU'NA SİLAHLI SALDIRI

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bulunan 10 Nisan Polis Merkezi Amirliği'ne uzun namlulu silahla ateş açıldı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, saldırıda can kaybı yaşanmadığı belirtildi. Açıklamada, " Saat 23.10 sıralarında 10 Nisan Polis Merkezi Amirliğine uzun namlulu silahla açılan ateşe güvenlik güçlerince anında karşılık verilmesi üzerine saldırganlar kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Herhangi bir yaralanmanın olmadığı silahlı saldırı olayıyla ilgili olarak saldırganların yakalanmasına yönelik geniş çaplı operasyon başlatıldı" denildi

Son Güncelleme: 18.07.2017 21:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.