17 Haziran 2016 Cuma 12:28
Lisans Yerleştirme Sınavı'na Doğru

BİTLİS (AA) - Bitlis Belediyesi Başkanı Hüseyin Olan, hafta sonu yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) girecek tüm öğrencilere başarı diledi.

Sınav öncesinde mesaj yayımlayan Olan, belediye olarak eğitime büyük destek verdiklerini, her zaman öğrencilerin yanında olduklarını söyledi.

Olan, mesajında şunları kaydetti:

"Uzun zamandır sınava hazırlanan öğrencilerin LYS'yi de başarıyla tamamlamalarını temenni ediyoruz. Öğrencilerin geleceklerini ilgilendiren sınav öncesi ailelerin öğrencilere destek olmalarını, moral vermelerini istiyoruz. Öğrencilerin rahat bir sınav geçirmeleri için Bitlislilerin sınavın yapılacağı saatlerde gürültüye neden olacak eylemlerden kaçınması gerekiyor. Belediye olarak sınavın rahat ve huzurlu bir ortamda yapılabilmesi için gereken tedbirleri aldık. Ayrıca aldığımız önlemlerle sınav giriş ve çıkış saatlerinde ulaşımda sorunu yaşanmaması için otobüslere ek seferler yapacaktır. Sınava giren tüm öğrencilere başarılar diliyorum."

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.