17 Haziran 2016 Cuma 16:48
Lys'ye Doğru

MALATYA (AA) - Malatya Valisi Mustafa Toprak, hafta sonu yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) dolayısıyla mesaj yayımladı.

Toprak, mesajında, huzur ve güven ortamı içerisinde bir sınav yapılabilmesi için kamu kurum ve kuruluşlarınca gerekli bütün tedbirler alındığını belirtti.

Sınav saatlerinde vatandaşların duyarlı olmaları gerektiğini kaydeden Toprak, şunları kaydetti:

"Malatya halkının sınavlar süresince sınavların yapıldığı okullara yakın konutlarda, iş yerlerinde, kahvehane ve düğün salonu gibi mekanlarda her türlü gürültü kirliliğine ve sınava giren öğrencilerin dikkatinin dağılmasına yol açacak davranışlarda bulunulmasına imkan vermemesi ve araçlarıyla seyir halindeyken cadde ve sokaklarda yüksek sesli müzik ve klakson çalmaması son derece önem arz etmektedir. Bu vesileyle sınava girecek olan öğrencilerimize ve görevli personelimize üstün başarılar diler, oluşturacakları sükun ortamıyla öğrencilerimize katkı sağlayacak olan değerli halkımıza teşekkür ederim."

Son Güncelleme: 03.09.2016 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.