28 Temmuz 2016 Perşembe 11:28
Mabesem Kurslarına Yoğun İlgi

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezindeki (MABESEM) kurslar toplumun her kesi̇mi̇nden ilgi görüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi'ne bağlı Sanat Galerisi'ndeki kurslara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Sanat Merkezinde 35 branşta açılan 100'e yakın kursa katılan vatandaşlardan olan 76 yaşındaki Müzeyyen Şanlı, son olarak kağıt rölyef kursuna katılarak başarı belgesi de almaya hak kazandı.

Şanlı, çocuklarını büyüttükten sonra bir uğraşı kursa gelmeye başladığını belirterek, "Yaşlıyım ama gençlerin seviyesine inebiliyorum. Kendimi avutmak için eğlenmek için hobi olarak seve seve kağıt rölyef yapıyorum. Belki 40 civarında tablo yaptım ve herkese hediye verdim. Bu hizmetin sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Son Güncelleme: 23.08.2016 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.