19 Haziran 2015 Cuma 01:03
Mahkumlar, 'Acil Servis' oyununu izledi

VAN - Van M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda, mahkumlara yönelik "Acil Servis" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Özel Lokman Hekim Hastanesi'nde görevli fizyoterapist, hemşire, sekreter ve hizmetlilerinden oluşan tiyatro ekibi, geleneksel hale getirdikleri tiyatro çalışmalarını bu yılda bozmayarak, "Acil Servis" adlı oyunu M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki kurum çalışanları, hükümlü ve tutuklular için sahneledi.

Bir hastanenin acil servisinde geçen trajikomik olayların sahnelendiği 2 perdelik oyun, kurum çalışanları, hükümlü ve tutuklular tarafından büyük beğeni topladı.

Oyun sonunda konuşan Kurum Müdürü Hüseyin Erkılıç, Ceza İnfaz Kurumlarında yürütülen sosyal-kültürel faaliyetlerin önemine değinerek, kurumda hükümlü ve tutuklulara yönelik her ay konferans, tiyatro, sinema gösterimi ve sportif turnuva gibi etkinliklerin düzenlendiğini ifade etti.

Erkılıç, yakın zamanda inşaatı devam eden kapalı halı saha spor alanının da hizmete açılacağını ve ilerleyen dönemde faaliyetlerin artarak devam edeceğini bildirdi.

Programa, Müdür Yardımcıları Özkan Dinçer, Murat  Ersoy, Özel Lokman Hekim Hayat Hastanesi Başhekimi Ferman Koca, kurum personeli, hükümlü ve tutuklular katıldı.

Mahkumlar,

Mahkumlar,

Mahkumlar,

Mahkumlar,

Son Güncelleme: 19.06.2015 01:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.