11 Temmuz 2016 Pazartesi 14:58
Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin Bayram Mesaisi

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri dokuz günlük Ramazan Bayramı tatilinde yoğun mesai harcadığı bildirildi.

Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya merkezle birçok noktada şube açarak başta yangın olmak üzere diğer olaylara kısa sürede müdahale eden itfaiye ekipleri, dokuz günlük Ramazan Bayramı tatilinde 113 olaya müdahale etti.

Büyükşehir itfaiye ekipleri tatil süresince 5 orman yangını, 6 ikametgah yangını, 72 bahçe ve ot yangını, 3 araç yangını, 9 kurtarma, 1 boğulma ve 17 de diğer olmak üzere 113 olaya müdahale etti.

Ekipler bayram tatilinin son gününde Akçadağ ilçesi Doğanlar, Kutangölü, Develi ve Güzyurdu mahallelerinde çıkan otluk, anız ve orman yangınlarına müdahale ederek yangınları söndürdü.

Açıklamada, özellikle ormanlık alan, mera, bahçe ve piknik alanlarında daha dikkatli olunması istenirken yangın durumunda ise 110 itfaiye ile 177 orman yangın hatlarının derhal aranarak, doğru adres ve bilgilerin verilmesi konusunda vatandaşların duyarlı olmaları gerektiği belirtildi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.