13 Haziran 2016 Pazartesi 16:48
Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediye meclis toplantısı yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, haziran ayı toplantısının ikinci oturumu Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hasan Göğüs başkanlığında yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'ndaki toplantıda Göğüs, ramazanın hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, "Ramazan ayında her gün bir şehit haberi alıyoruz, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Gündem maddeleri arasında bulunan bazı maddeler görüşülerek karara bağlanırken bazı maddeler ilgili komisyonlara havale edildi.

Toplantıda, Ramazan Bayramı'nın birinci günü toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasına yönelik olarak Ulaşım Hizmetleri Dairesi'nin vermiş olduğu teklif maddesi de görüşülerek kabul edildi.

Malatya İlim ve Araştırma Derneğinin "Eğitim Mahallede Başlar" projesine ortak olunması ve Tandoğan Çok Amaçlı Sosyal Tesisi'nin ücretsiz olarak ilgili derneğe tahsisi, Malatya İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneğinin "Yetim Destekleme ve Gençlik Merkezi" projesine ortak olunması ve Sancaktar Çok Amaçlı Sosyal Tesisi'nin ücretsiz olarak tahsis edilmesine yönelik gündem maddeleri görüşülerek kabul edildi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.