09 Haziran 2016 Perşembe 14:23
Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyelerinden Kayseri Gezisi

MALATYA (AA) - Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri Kayseri'ye gezi düzenledi.

Konseyden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri yıl boyunca yapmış oldukları etkinliklerin yorgunluğunu atmak ve Kayseri’nin tarihi mekanlarını görmek için günü birlik Kayseri'ye gezi düzenledi.

Kadın Meclisi üyeleri Gevheri Nesibe Külliyesi, Hunat Hatun Külliyesi, Hunat Hatun Camii, Tarihi Kayseri Lisesi, Kayseri Kapalı Çarşısı, Kayseri Kalesi, Talas Seyir Tepesi ve Talas Sarnıçlı Yer Altı Şehri gibi tarihi ve turistik mekanları gezdi.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, kadınların aktifleşmesi ve sosyal hayata katılmaları açısından bu tür gezilerin önemine değinerek, "Kadınlarımızı kültür gezilerimizde aramızda görmek için Kent Konseyi Kadın Meclisine bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Geziye katılan Kadın Meclisi üyeleri düzenlenen geziden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kent Konseyi Genel Sekreterliğine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:14
Anahtar Kelimeler:
MalatyaGeziKayseri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.