08 Haziran 2016 Çarşamba 13:18
Malatya Valisi Kamçı'dan Veda Ziyaretleri

MALATYA (AA) - Valililer Kararnamesiyle Kayseri Valiliğine atanan Malatya Valisi Süleyman Kamçı, kentteki sivil toplum kuruluşlarına veda ziyaretlerinde bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Kamçı, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, Malatya Ticaret Borsası, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaretinde Oda Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Kamçı, Malatya’dan hoşnut ayrıldığını dile getirerek, "Malatyalılar benim fahri hemşehrimdir." diyerek sanayicilere ve ticaret erbabına başarılar diledi.

Malatya Ticaret Borsasını ziyaretinde yeni hizmet binalarının hayırlı olmasını dileyen Kamçı, Başkan Gürsel Özbey'e temennilerini iletti.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaretinde Oda Başkanı Şevket Keskin ve Kooperatif Başkanı Ali Evren tarafından karşılanan Vali Kamçı, Malatyalı esnafa kooperatif üyelerine, sanayicilere ve tüm Malatyalılara her zaman kapılarının açık olduğunu belirtti.

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.