16 Haziran 2016 Perşembe 20:53
Malatya Valisi Toprak Göreve Başladı

MALATYA (AA) - Valiler karanamesiyle Malatya Valiliğe atanan Mustafa Toprak görevine başladı.

Vali Toprak, Malatya Valiliği önünde kamu kurum ve kuruluş amirleri tarafından karşılandı.

Daha sonra toplantı salonuna geçen Toprak, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kadim medeniyetin beşiği olan Malatya'ya gelmiş olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Toprak, son valiler kararnamesiyle İzmir'den, güzel bir ilden yine Türkiye'nin güzel bir ili olan Malatya'ya geldiğini belirterek, "Şu an itibarıyla göreve başladık. Malatya'da bulunmaktan, Malatya'ya hizmet veriyor olmaktan, büyük bir onur duyduğumu da ifade etmek istiyorum." diye konuştu.

Malatya'nın insani güzelliğiyle medeniyet örneklemeleriyle kadim şehir kültürünün özellikleriyle önemli bir kent olduğunu dile getiren Vali Toprak, "Dolayısıyla burada görev yapmak büyük bir onurdur. Hoş bir seda bırakacak şekilde ama tüm güzellikleri imkanlar çerçevesinde Malatya'ya yaşatmak adına iyi bir koordinasyon, iş birliği içerisinde gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.