21 Haziran 2016 Salı 15:03
Malatya Valisi Toprak'a Ziyaretleri devam ediyor

 AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Mustafa Toprak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile Vali Toprak'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Şahin, bugüne kadar Malatya'ya hizmet eden valilere de teşekkür ederek, Vali Toprak'ın kente gelmesiyle iyi bir sinerji yakalayacağı kanaatinde olduğunu belirtti.

Vali Toprak'ın kentte güzel işlere imza atacağına emin olduğunu aktaran Şahin, "Kendisinin Malatya'dan sonra bahtının açık olacağı kanaatindeyim. Malatya şirin bir il, bizler Malatya'da bugüne kadar seçilmişler ve atanmışlar olarak hep uyum içerisinde çalıştık. Amacımız Malatya'nın daha yaşanılabilir bir kent olmasını sağlamak, bu konuda valimizle de aynı uyumu yakalayacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Toprak da amaçlarının görev süresini tamamlayıp Malatya'dan ayrıldıktan sonra iyi şeylerle anılmak olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"Bizler burada gelip geçiciyiz ama Malatya'da bulunduğumuz süre içerisinde Malatya'ya ve Malatya insanına daha kaliteli hizmetin verilmesi için el birliği ve koordinasyon içerisinde çalışmamız gerekiyor. Bu noktada da Malatya'da iyi bir ortamın olduğuna inanıyorum. Malatya'da bulunmaktan ve kente hizmet edecek olmaktan da büyük bir onur duyuyorum. Buradan ayrıldıktan sonra hoş bir seda bırakmak bizim için büyük bir gurur olur. Bakanımızla el ele vererek, Malatya'ya daha iyi hizmetler vereceğimize ve daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

- Malatya TSO ziyareti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (Malatya TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Mustafa Toprak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye ekonomisi içinde önemli bir yere sahip olan Malatya'nın ticaret ve sanayide merkez olma yolunda hızla ilerlediğini anlatan Erkoç, "Malatya'nın en büyük avantajlarından biri kurumlar arasında işbirliği içerisinde gerçekleştirilen çalışmalardır. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimize hedef koyduğumuz 2023 vizyonu çerçevesinde üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılması gerekeni sizin öncülüğünüzde beraber yaparak Malatya'ya yatırımcı çekmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Vali Toprak ise Malatya'da bulunmaktan ve hizmet etmekten dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Bir ilin dinamiklerinin önde gelenlerinden biride şüphesiz ticaret ve sanayi ahalisidir. Malatya'nın yararına olabilecek projelerde istihdamın ve ekonomik değerlerin oluşması bunların pazarlanması süreçleri dahil olmak üzere, bunları artırıcı yatırımcı çekecek cazibe altyapıyı oluşturma adına da hep birlikte çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ile Vali Toprak'ı ziyaret eden Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz da Vali Toprak'a tüm üyeleri adına görevinin hayırlı olmasını ve başarı dileklerini iletti.

Son Güncelleme: 01.09.2016 21:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.