27 Haziran 2016 Pazartesi 17:03
Malatya Valisi Toprak'tan Başkan Çakır'a Ziyaret

MALATYA (AA) - Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya'ya bir hafta önce gelerek, göreve başladığını belirten Malatya Valisi Toprak, kenti daha iyi bir noktaya götürmek için hep birlikte hizmet edeceklerini belirtti.

Malatya'da güzel bir işbirliği ve koordinasyon gördüğünü aktaran Vali Toprak, "Bu güzelliği topluma hizmet olarak dönüştürme noktasında her türlü çabayı göstereceğiz. Ayrıca, ilimiz için hangi projeler varsa onların da gerçekleşmesi için valilik olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Çünkü bir ilde hem mahalli otoritelerin hem de merkezi yönetim temsilcilerinin kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte çalışması vatandaşa hizmet olarak, refah olarak yansıyacaktır." ifadelerini kulandı.

Kentin çiçeklerle donatıldığını vurgulayan Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır'a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Çakır ise, Vali Toprak'ın pozitif, kucaklayıcı ve sıcak yaklaşımlarının kendilerini memnun ettiğini ifade etti.

Başkan Çakır, şunları kaydetti:

"Sizlerin farklı bölgelerde çok güzel hizmetlerde bulunduğunuzu biliyoruz. Bu vesileyle Malatya için de bunu bir şans olarak görüyoruz. Malatya'nın daha da kalkınması, sağlıklı bir kentleşme yakalaması, ekonomik olarak büyümesi, kısacası kentin geleceği adına birlikte hareket ederek, bunları başaracağız. Sizlerin bu güzel yaklaşımları bizlere daha da moral oluyor. Sizlerin öncülüğünde bütün kurumlarımızla daha sıkı işbirliği yaparak insanlarımıza hizmet edeceğiz ve onların yaşam alanlarını daha konforlu hale dönüştüreceğiz. Bu konuda vermiş olduğunuz destek ve katkı her zaman bizim için çok önemli. Bu açıdan da inşallah sizlerin birikimi, bilgisi ile kentte uyumu daha da ileri noktalara taşıyarak, hizmetleri birlikte üretiriz. İnşallah sizin için ve Malatya için hayırlı olur."

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.