30 Haziran 2016 Perşembe 10:43
Malatya Valisi Toprak'tan Ziyaretler

MALATYA (AA) - Malatya Valisi Mustafa Toprak, Fırat Kalkınma Ajansı ve Malatya Valililiği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığıziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Fırat Kalkınma Ajansı ziyaretinde Genel Sekreter Mesut Öztop, birim yetkilileri ve çalışanlar tarafından karşılanan Vali Toprak, ajans binasında incelemelerde bulunarak ofisleri gezdi ve yetkililerinden bilgi aldı.

Genel Sekreter Öztop, birimlerin ve ofislerin faaliyetleri hakkında Vali Toprak'a brifing verdi.

Daha sonra Vali Toprak, Malatya Valililiği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına geçti. Toprak'ı Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı ve aynı zamanda Malatya Vali Yardımcısı Ömer Dağdeviren, şube müdürleri ve çalışanlar karşıladı.

Başkanlık binası ile yanında bulunan MASKİ ve Yeşilyurt Belediyesi binaları hakkında Vali Yardımcısı Dağdeviren'den bilgi alan Vali Toprak, başkanlık binası içerisinde yer alan büroları da gezerek çalışanlarla görüştü.

Vali Toprak, daha sonra başkanlık makamında Vali Yardımcısı Dağdeviren ve şube müdürlerinden brifing aldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.