07 Haziran 2016 Salı 11:53
Malatya'da Altyapı Çalışmaları

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaz aylarının gelmesiyle kent genelinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj hattı altyapı çalışmalarına hız verdi.

MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışmalar kapsamında Arguvan ilçesi Bozan ve Kömürlük mahallelerine 4 bin metre kanalizasyon hattı, Bozan ve Doydum mahallelerine 9 bin 900 metre içme suyu hattı döşemesinin yanı sıra yeni foseptik çukurları yapılacak.

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, sorumluluk sınırları içinde olan her bölgeye MASKİ'nin hizmetinin gideceğini ifade etti.

Özdemir, Bozan Mahallesi sokaklarının dar olmasından dolayı içme suyu ve kanalizasyon hattını birlikte yapmayı planladıklarını belirterek, "Dolayısıyla bir kazı ile işi bitirmiş olacağız. 3 - 4 aylık bir süre içinde işi tamamlamış olacağız. Mahallemize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Kömürlük Mahallesi'nde ise kanalizasyon hattı ve fosseptik sıkıntısı bulunduğunu aktaran Özdemir, şöyle devam etti:

"Yeni foseptik kuyusu yaparak tüm mahallenin kanalizasyonunu buraya bağlayacağız. Mahallemizin kanalizasyon sorunu yapacağımız çalışmanın ardından tamamen ortadan kalkmış olacak."

Bozan Mahalle Muhtarı Hatun Yılmaz ve Kömürlük Mahalle Muhtarı Muharrem Karael ise çalışmalardan dolayı yetkililere teşekkür etti.

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.