17 Mayıs 2017 Çarşamba 17:15
Malatya'da Asayiş 2 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi !

Malatya'da jandarma ekiplerince yapılan çalışmada, kadın yolcunun valizlerinde, kadın çorabı ve cips paketlerine gizlenmiş 2 bin 450 paket kaçak sigara ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, 9-15 Mayıs tarihlerinde kentin farklı bölgelerinde yapılan kaçakçılık operasyonlarında, şüphe üzerine durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada, bir kadın yolcuya ait valizlerde, kadın çorabı ve cips paketlerinin içerisine gizlenmiş 2 bin 450 paket kaçak sigara ele geçirildiği belirtildi.

Kadının, işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı kaydedildi.

Kentte düzenlenen diğer operasyonlarda ise 253 kök kenevir bitkisi ve ruhsatsız av tüfeği bulunduğu bildirildi.

Uygulamalardaki yol kontrollerinde ise 22 bin 136 kişinin kimlik bilgilerinin sorgulandığı, aranan 85 kişinin gözaltına alındığı aktarıldı.

Trafik timleri tarafından yapılan uygulamalarda ise 7 bin 172 aracın sorgulandığı, trafik kurallarına uymadığı tespit edilen 257 araç sürücüsüne para cezası kesildiği, 120 aracın trafikten men edildiği, 59 okul ile 2 işçi servis aracının denetlendiği belirtildi.

Malatya'da Asayiş 2 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi !

Son Güncelleme: 17.05.2017 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.