05 Mayıs 2016 Perşembe 14:28
Malatya'da Büyükşehir Belediyesi, Yatırımlarının Açılışı Yapılacak

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan birçok yatırımın açılışı yapılacak.

Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 7 Mayıs Cumartesi günü toplu açılış törenine katılmak üzere Malatya’ya gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı layıkıyla karşılamak ve ağırlamak için Malatya Büyükşehir Belediyesi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Diğer kurum ve kuruluşlarca yapımı tamamlanan tesislerin açılışının yanı sıra Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 8 yatırımın açılışını yapacak.

Büyükşehir belediyesinin 8 kalem yatırımının toplam proje bedeli 170 milyon lirayı buluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatyalılara hizmet için bundan sonra daha da yoğun bir çalışma sergileyeceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Malatya’da layıkıyla karşılamak ve ağırlamak için Malatyalılar adına büyükşehir belediyesi olarak yoğun bir hazırlık yaptıklarını kaydeden Çakır, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya’mıza her zaman ayrı bir sevgi ve ilgileri var. Bizlerin de Malatyalılar olarak Cumhurbaşkanımıza özel bir sevgimiz var. Bu sevgi karşılıklı olarak yıllardır hep artarak devam etti. İlimizi sık sık ziyaret eden Cumhurbaşkanımız Erdoğan, 7 Mayıs Cumartesi günü bir kez daha Malatyalıları ziyarete geliyor. Malatyamız da yapımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılış törenine katılacak ve hemşehrilerimize hitap edeceklerdir" ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 05.05.2016 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.