16 Haziran 2016 Perşembe 13:48
Malatya'da Diksiyon Ve İletişim Kursu

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde hizmet veren Özalper Semt Konakları'nda diksiyon ve iletişim kursu veriliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özalper Semt Konakları'nda eğitim faaliyetleri sürüyor.

Diksiyon ve iletişim kursuna katılanlardan ortopedik engelli şair Zekine Dündar, kursun kişisel gelişimine önemli katkılar sağladığını belirterek, edebiyata ilgi duyduğunu ve şiirlerini "Kaybolan Güneş" adıyla kitaplaştırdığını kaydetti.

Dündar, kurs sayesinde konuşma ve yazı dilinde cümlelere daha çok hakim olduğunu anlatarak, "Kendimi daha rahat ifade ediyorum. Sanatım açısından iyi oldu. Herkese tavsiye ediyorum." dedi.

Kurs öğretmeni Rukiye Özmarasalı da Zekine Dündar'ın başarılı birisi olduğunu ve ilk kitabını yayınladığını anlatarak, "Semt Konaklarını hizmete sunduğu için Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Özalper Semt Konağı'nda uzun zamandır eğitim veriyoruz. Kursumuza gelenlerin çoğu ev kadınları oluyor. Bu beni ayrıca mutlu ediyor." diye konuştu.


Son Güncelleme: 22.08.2016 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.