06 Haziran 2016 Pazartesi 21:18
Malatya'da İlk İftar Yapıldı

MALATYA (AA) - Malatya'da 11 ayın ayın sultanı ramazanın ilk iftarı yapıldı.

Battalgazi Belediyesi tarafından tarihi Hacı Yusuf Taş Camisi'nin yanında kurulan iftar çadırında vatandaşlar iftar açtı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahatin Gürkan, yaptığı konuşmada, her yıl olduğu gibi bu rdamazanda da herkesin yararlanabileceği bir noktada iftar çadırı kurduklarını söyledi.

Kendilerinin koordinesinde hayır severlerce ramazan boyunca her gün yaklaşık 2 bin kişiye iftar yemeği verileceğini kaydeden Gürkan, "Buradaki yemek hayır sever vatandaşlar tarafından karşılanıyor. Bu anlamda belediyemizin herhangi bir gideri söz konusu değil." ifadelerini kullandı.

Ramazan boyunca çocuklara yönelik ramazan eğlenceleri düzenleyeceklerini aktaran Gürkan, bu kapsamda ilahi dinletileriyle kısa skeçlerinde ramazan eğlenceleri kapsamında düzenleyeceklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.