07 Haziran 2017 Çarşamba 23:08
Malatya'da Lys'ye Gireceklere Belediye Otobüsleri Ücretsiz

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi, Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) girecek öğrencileri, sınav günü belediye otobüsleriyle ücretsiz taşıyacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, LYS’ye girecek öğrenciler, sınav günü belediye otobüsleriyle ücretsiz taşınacak.

10-11 ve 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak LYS'ye girecek tüm öğrenciler, sınav giriş belgesini göstererek, özel halk otobüsleri dışındaki büyükşehir belediyesi toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.

Öte yandan Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından da LYS öncesi sınav yerlerine yakın noktalarda gürültüye neden olacak olumsuzlukların önlenmesi amacıyla denetimler arttırıldı.

Vatandaşlardan sınav günlerinde daha duyarlı olmaları, özellikle sınav yerlerine yakın bölgelerde öğrencilerin dikkatini dağıtacak şekilde gürültü yapmamaları istendi.

Yine sınav tarihleri ve saatlerinde öğrencilerin dikkatini dağıtacak inşaat, kazı ve benzeri çalışmalara izin verilmeyecek.

Bu uyarılara dikkat etmeyenler hakkında cezai işlem uygulanacak.

Vatandaşlar ve öğrenci yakınları, karşılaştıkları olumsuzlukları Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi 444 51 44 üzerinden bildirmeleri halinde olumsuzluklara anında müdahale edilecek.

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.