12 Temmuz 2016 Salı 14:23
Malatya'da Öğrencilere Ücretsiz Tercih Danışmanlığı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite, TEOG ve EKPSS yerleştirme tercihlerinde öğrenciler ve memur adaylarına ücretsiz tercih danışmanlığı,rehberlik hizmeti veriliyor.

Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM), Büyükşehir Belediyesi semt konakları ve eğitim merkezleriyle engelliler merkezi olmak üzere 10 merkezde başlatılan danışmanlık ve rehberlik hizmeti tercih süreleri boyunca adaylara sunulacak.

Kültür ve sosyal işler dairesine bağlı olarak hizmet veren ve Abdullah Gül Parkı içerisinde bulunan MADEM tarafından uzman rehberlik danışmanlarıyla Malatya’daki öğrencilerin üniversitelere yerleştirme tercih işlemlerinde yardımcı olunacak.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) tercihlerinde de MADEM, öğrencilere destek olacak.

15-25 Temmuz'da gerçekleştirilecek liselere yerleştirme tercih başvuruları süresi boyunca ücretsiz olarak rehberlik hizmeti sunulacak.

Büyükşehir belediyesi sağlık ve sosyal hizmetler dairesine bağlı olarak hizmet veren engelliler merkezinde sunulacak hizmetle engelli memur adaylarının yerleşmelerine destek olunacak.

Son Güncelleme: 13.07.2016 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.