12 Haziran 2016 Pazar 14:58
Malatya'da Ramazan Etkinlikleri

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Sabri Akın, 6 bin metrekare alana kurulan kubbe çadırlarda geleneksel ramazan etkinliklerini Malatyalılara yaşatmaya çalıştıklarını bildirdi.

Kültür AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, geleneksel olarak düzenlenen ramazan geceleri ve çarşısı etkinlikleri devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi yanı fuar alanında gerçekleşen etkinlikler vatandaşların ilgi odağı olurken, alanda dini yayınlar da satışa sunuluyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Sabri Akın, geleneksel olarak düzenledikleri etkinliklerin devam ettiğini belirterek, "Altı bin metrekare alana kurulan kubbe çadırlarda geleneksel ramazan etkinliklerini Malatyalı hemşehrilerimize yaşatmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Akın, Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen lezzetlerin çarşıda sergilenip satışa sunulduğunu aktararak, alana aileleriyle gelen çocuklar için de özel gösterilen sunulduğunu kaydetti.

Ramazanın manevi iklimine uygun programlar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Akın, 1 Temmuz'a kadar sürecek etkinliklerle konser, Hacivat-Karagöz, meddah ve kukla sanatı gösterileriyle vatandaşlara eşsiz ramazan akşamları yaşatmayı arzuladıklarını bildirdi.

Malatya'da Ramazan Etkinlikleri

Malatya'da Ramazan Etkinlikleri

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.