13 Haziran 2016 Pazartesi 14:33
Malatya'da Su Kesintisi

MALATYA (AA) - Malatya'daki bazı mahallelerde yarın su kesintisi yapılacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden yapılan açıklamada, altyapı yenileme ve teknik destek çalışmaları nedeniyle Zaviye, Koyunoğlu ve Şeyh Bayram mahallelerinde yarın 08.00 ile 17.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temininin sürekliliğine yönelik çalışmalar nedeniyle yapılacak su kesintisinden vatandaşların daha az etkilenmeleri için önceden tedbirli olmaları istenilen açıklamada, "Zaviye, Koyunoğlu ve Şeyh Bayram Mahallesi'nde 300'lük içmesuyu hattının 500'lük hatta bağlantısı gerçekleştirilecektir. Yapılacak olan bağlantı çalışması nedeniyle her üç mahallede 14 Haziran 2016 Salı günü 9 saat süreyle su kesintisi uygulanacaktır. Mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımız gerekli tedbirlerini önceden almaları önemle rica olunur." ifadeleri kullanıldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:23
Anahtar Kelimeler:
MalatyaMASKİSu Kesintisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.