28 Haziran 2017 Çarşamba 16:39
Malatya'dan Kısa Kısa

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü su borçlarının son yapılandırma tarihini 30 Haziran olarak açıkladı.

MASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, su borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar, yapılandırma başvuru işlemini 30 Haziran Cuma gününe kadar yapabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen MASKİ Genel Müdür Özgür Özdemir, su borçlarının taksitle ödenebileceğini belirterek, "Su borcu olan vatandaşlarımız ilgili şubelere nüfus cüzdanlarıyla gelip başvurularını yapabilir. Yapılandırma kapsamında vatandaşlarımız borçlarını 6, 9, 12 ve 18 taksitte ödeyebilir. Borçlarını peşin ödenmek isteyen vatandaşlarımıza yüzde 50 indirim sağlanacak. Borçlarını yapılandıran vatandaşlar ödemelerini 2 ayda bir yapabilecek." ifadelerini kullandı.

 

- Yazıhan'da kültür merkezi yapım çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesince Yazıhan ilçesinde 2 dönümlük alan üzerine inşa edilen kültür merkezinde çalışmalar devam ediyor.

Kaba inşaatı tamamlanan kültür merkezinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapılan yatırımla ilçenin çehresinin değişeceğini belirtti.

Yazıhan'a yakışacak güzel bir projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Çakır, "Her türlü eğitim ve öğretim bu merkezde yapılabilecek. Çocuk, genç, kadın her yaşta insan buradan faydalanabilecek. 2 bin metrekarenin üzerinde kapalı alana sahip merkezin bin 500 metrekare yeşil alanı olacak." açıklamasında bulundu.

Yoğun bir tempoyla çalışmaya devam ettiklerini belirten Çakır, ilçelerin genelinde çok büyük yatırımlar yaptıklarını ve bu yatırımların kente önemli değerler katacağını belirtti.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ile Büyükşehir Belediyesi yöneticileri de Çakır'a eşlik etti.

Son Güncelleme: 29.06.2017 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.