12 Temmuz 2016 Salı 12:28
Malatyalı Hentbolcular 2. Lig'e Yükselmenin Mutluluğunu Yaşıyor

MALATYA (AA) - Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü oyuncuları 2. Lig'e çıkmanın sevincini yaşıyor.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Hentbol Federasyonun 2016 yılı faaliyet programında yer alan, 28 Haziran-1 Temmuz'da Ankara’da yapılan Hentbol 2. Lige Yükselme Play Off Şampiyonası'nda birinci olan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı makamında ziyaret etti.

Hentbol Federasyonu İl Temsilcisi ve kulüp antrenörü Yeliz Fırat, 2. Lig'e çıkmanın mutluluğunu Fındıklı'yla paylaştı.

Fındıklı, alınan başarıdan memnuniyet duyduğunu belirterek, "Ankara’da yapılan Hentbol 2. Lig'e Yükselme Play-off Şampiyonası'nda ilimiz Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü'nün birinci olarak 2. Lige yükselmesi bizleri oldukça mutlu etti. Kendilerine her türlü desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. Umarım bundan sonra 2. Lig'de de birçok başarıya imza atarak 1. Lig'e yükselirler." ifadelerini kullandı.

Hentbol 2. Lig'e yükselen kulüp sporcularını ve antrenörlerini tebrik eden Fındıklı, kulübün 1. Lig'e yükselmesi temennisinde bulundu.

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.