06 Haziran 2016 Pazartesi 13:38
Malatya'ya Yeni Trafik Levhaları

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kale ve Pütürge ilçeleri arasında toplam 32 kilometre uzunluğundaki grup yoluna trafik yönlendirme levhaları yerleştirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığının kent genelinde araç trafiğinin daha rahat sağlanabilmesi için geçen yıl başlattığı levhalama çalışmaları sürüyor.

Bugüne kadar Yeşilyurt, Battalgazi, Yazıhan, Arapgir, Arguvan ve Kale ilçelerinde levhalama çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Özellikle ilçelerde bulunan grup yollarında trafik akışını düzenleyecek gerekli levhalamalarla, hangi mahalleye hangi yoldan gidileceğini sağlayacak yönlendirme levhalarının konulması aynı zamanda milli ekonomiye de önemli katkılar sağlıyor.

Yanlış yollara sapmayı engelleyecek, yanlış manevra ve telafisi olmayan hataları aza indirecek levhalama çalışmaları, kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların da takdirini topluyor.

Büyükşehir belediyesi tarafından Kale ile Pütürge ilçeleri arasında toplam 32 kilometre uzunluğundaki grup yolunda da trafik yönlendirme levhalarının montajı tamamlandı. Yapılan levhalama çalışmaları kapsamında yol güzergahında, 795 adet trafik yön levhası, 208 adet kar direği, 482 adet CTP (Cam Takviyeli Polyester) kenar dikmesi ve 553 adet omega direk takıldı.

Kale-Pütürge arasındaki grup yolunu kullanan vatandaşlar ise yapılan hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Malatya'ya Yeni Trafik Levhaları

Malatya'ya Yeni Trafik Levhaları

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.