11 Haziran 2016 Cumartesi 14:48
Malazgirt Myo'da Mezuniyet Töreni

MUŞ (AA) - Malazgirt Meslek Yüksekoku'nda (MYO) 2015-2016 akademik yılında mezun olan öğrenciler törenle diplomalarını aldı.

Kaymakam Soner Kırlı, Malazgirt MYO Konferans Salonundaki törende son yıllarda Türkiye'nin Doğu'sundan Batı'ya kadar birçok ilçede yüksekokulların hızla yayıldığını söyledi.

Yüksekokulların ilçelere ekonomik olarak da kalkınma sağladığını belirten Kırlı, "Yüksekokullarımızın ülkemize katkıları çok fazla. İlçemizdeki yüksekokulumuzdan mezun olan gençlerimize yeni yaşamlarında başarılar diliyorum. Buradan mezun olan tüm öğrenci kardeşlerimi kutluyorum." diye konuştu.

Malazgirt MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem Akkuş, ilçede açılan bölümlerde yapılan akademik çalışmalarda başarılı sonuçlar alındığını söyledi.

Çocuk gelişimi ve halkla ilişkiler bölümlerinin bu yıl ilk kez mezun verdiğini aktaran Akkuş, MYO'nun her geçen yıl hem akademik hem de fiziki olarak gelişmekte olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından 160 öğrenci, keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadı.

Mezuniyet törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kayretli, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum amirleri, akademisyenler, öğrenci ve veliler katıldı.

Malazgirt Myo'da Mezuniyet Töreni

Malazgirt Myo'da Mezuniyet Töreni

Malazgirt Myo'da Mezuniyet Töreni

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.