16 Şubat 2018 Cuma 22:14
Mardin'de Çatışma: biri "bölge sorumlusu" 3 PKK’li öldürüldü

Mardin’in Nusaybin, Midyat ve Ömerli ilçeleri kırsalında düzenlenen operasyon esnasında çıkan çatışmada biri "bölge sorumlusu" 3 PKK’li öldürüldü.

Mardin’in Nusaybin, Midyat ve Ömerli ilçeleri kırsalında PKK’lilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda PKK’lilerle sıcak temas sağlanması üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, örgütün sözde bölge sorumlusunun da aralarında bulunduğu 3 PKK’li öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Nusaybin, Midyat ve Ömerli ilçeleri kırsalında PKK’lilere yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda PKK’lilerle sıcak temas sağlandı.

Çıkan çatışmada örgütün Ömeryan bölge sorumlusu Ferhat kod adlı Yakup Salğın, Demhat kod adlı Hozan Akdoğan ve Tekoşer kod adlı Adem Yüksel, öldürüldü.

Ayrıca bölgede tespit edilen 3 sığınakta da yapılan aramalarda örgütsel  dokümanlar, yaşam malzemeleri ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler imha edildi.

Bölgede operasyon sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.