13 Nisan 2018 Cuma 14:11
Marmaray'daki Olayın Sırrı Çözüldü

Kan donduran olay dün sabah saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Öğrenci olduğu öğrenilen 18 yaşındaki Baha Güzeycan, Marmaray Sirkeci İstasyonu'nda trenin geçtiği esnada raylara atlayarak yaşamına son verdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, o esnada orada çekim yapan Neslihan E. isimli genç kızı buldu. İfadesi alınan ve intihar eden gençle herhangi bir irtibatı tespit edilemeyen Neslilan E.’nin fotoğraf makinesiyle gencin intiharını kaydettiği ortaya çıktı. Neslihan E.’nin de öğrenci olduğu ve İstanbul konulu fotoğraflı ödevi için orada çekim yaptığı ortaya çıktı.

Baha Güzeycan’ın ailesi ise polise, Baha Güzeycan’ın bir süredir psikolojik tedavi gördüğünü söyledi. Aile bireylerinin ve görüntüyü çeken kadının ifadesine başvuran emniyet güçlerinin araştırması sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.