06 Haziran 2016 Pazartesi 13:43
Mazgirt'te Sodes Projesi

TUNCELİ (AA) - Mazgirt ilçesinde düzenlenen "Mazgirt Yeteneklerini SODES'le Keşfediyor" Projesinin tamamlandığı bildirildi.

Mazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Yurtsever, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yürütülen ve yaklaşık 150 öğrencinin faydalandığı projenin başarıyla tamamlandığını belirtti.

Projenin 151 bin liraya mal olduğunu ifade eden Yurtsever, "Proje kapsamında yaklaşık 9 ay boyunca spor, resim, müzik ve halk oyunları alanlarında çeşitli kurslar açtık. Bu kurslar sayesinde 150 öğrencimiz hem boş vakitlerini değerlendirdi hem de yeteneklerini keşfetti. Bugün düzenlediğimiz programla da öğrencilerimizin kurslardan öğrendiklerini sergilemek istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Mazgirt Mimar Sinan İlkokulu ve Ortaokulu'nda düzenlenen programa, Mazgirt Kaymakamı Muhammed Ali Çatalbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Yurtsever, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:41
Anahtar Kelimeler:
SODESTunceliMazgirt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.