04 Ocak 2018 Perşembe 21:55
Mazlumder Genel Başkanı ve Heyetinden Memur-Sen’e Ziyaret

Mazlumder Genel Başkanı ve beraberindeki bir heyet Memur-Sen’e bir ziyarette bulundu. Memur-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette gündeme ilişkin konular ele alındı.

Mazlumder Genel Başkanı Ramazan Beyhan ve beraberindeki heyet Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı ziyaret etti.

Memur-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette Beyhan’ın yanı sıra, Mazlumder Genel Başkan Yardımcıları Abdurrahman Ünlü, Ahmet Taş, Mazlumder Ankara Şube Başkan Yardımcısı Hasan Ekinci ve Mazlumder GYK Üyesi Ali Dalaz  katılırken, Türkiye ve Dünya gündemine ilişkin konuların ele alındığı görüşmede ortak çalışmalara ilişkin de fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Temel anlayışımız kurucu Genel Başkanımız Akif İnan’ın dediği gibi, “Her fikre saygım vardır, yeter ki kişi dinime küfretmesin ve vatan haini olmasın.” “Kim olursa olsun zalime karşı mazlumdan yana” sloganıyla kurulmuş olan Mazlum-Der’i önemsiyor, kuruluş ilkesi olan insan hak ve özgürlüklerinin korunması ve geliştirilmesi, her türlü insan hakları ihlallerinin son bulması için mücadele vermesini değerli buluyoruz. Kuruluş misyonuna uygun hareket eden Mazlum-Der, bizim için muteberdir. Kuruluş ilkelerinin dışına çıkan Mazlum-Der, bizim için Mazlum-Der olmaktan çıkar. Zamanında Mazlum-Der ile önemli dayanışmalarımız oldu. Temel ilkeleri ile çeliştiğinde ilişkilerimizi kesip, mesafe koyduğumuz zamanlar da oldu.

Yeni yönetimi bu anlamda yeni bir başlangıç ve temel ilkelere dönüş olarak görüyoruz. Biz ayrımcılığa karşıyız. Irkçılığa, etnik milliyetçiliğe karşıyız. Dini, dili, ırkı, mezhebi, sınıfı ne olursa olsun, kim tarafından kime karşı yapılırsa yapılsın haksızlığın karşısındayız. Mazlum-Der’in bu bilinçle sahada olmasını, sadece Türkiye’de değil tüm dünyada her türlü zulmün kaldırılması ve haksızlıkların son bulması için çalışmasını umut ediyoruz” dedi. 

Mazlum-Der Genel Başkanı Ramazan Beyhan ise Memur-Sen’in son olarak Kudüs konusunda ve diğer toplumsal konularda bir emek örgütünün üzerinde bir insan hakları örgütü gibi çalışmasına vurgu yaparak bu duyarlılıktan dolayı Yalçın’a teşekkür etti. Ramazan Beyhan, yeni dönemde yol haritalarının kuruluş misyonuna uygun hareket etmek olduğunu belirterek, “Kuruluşumuzdan bu yana söylediğimiz 'Kim olursa olsun mazlumdan yana, kim olursa olsun zalime karşı' duruşumuz devam edecek. Yeniden eski günlerimize tarafsız ve objektif olarak geri döneceğiz. Mazlum Der’imiz fabrika ayarlarına geri dönüyor” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.