11 Mayıs 2016 Çarşamba 11:03
'Medicana'dan Kanser Tedavisine 10 Milyon Avro Yatırım

İSTANBUL (AA) - Medicana Sağlık Grubu, sofistike kanser tedavisi ekipman ve yazılımlarına 10 milyon avronun üzerinde yatırım yaptı.

Medicana açıklamasına göre, Türkiye’nin en büyük özel sağlık hizmetleri ağı Medicana Sağlık Grubu kanser tedavisi ekipmanlarına ve yazılımlarına 10 milyon avronun üzerinde yatırım gerçekleştirdi.

Açıklamada yatırımlarla ilgili değerlendirmelerine yer verilen Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dt.Hüseyin Bozkurt, kanser tedavisine karşı artan ilgi ile önümüzdeki iki yıl içerisinde beş yeni hastane açmayı planladıklarını belirtti.

Grubun kanser tedavisi alanında faaliyetini sürdüren Medicana International Ankara Hastanesi ve İstanbul’daki hastanelerinin yanı sıra, Bursa ve İzmir hastanelerinin hizmete girmesiyle sofistike kanser tedavi ekipmanı kurulumlarının başlayacağını aktaran Bozkurt, "Üstün kaliteli, son teknoloji ürünü lineer hızlandırıcılar, hızlı tedavi ve tam olarak bağlanabilir OIS ile Radyasyon terapisi alanındaki varlığımızı artırmak istiyoruz. Kanser tedavisinde son gelişmeleri takip ederek büyüyeceğiz. Türkiye’de tüm hastanelerimizde en yüksek kalitede sağlık hizmetlerini sunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


- Cyberknife teknolojisi ile bıçaksız beyin tümörü ameliyatları yapılıyor



Medicana Sağlık Grubu Ankara, İstanbul, Konya, Samsun ve Sivas’taki hastanelerinde, ileri kanser tedavisinin yapıldığı merkezler ile İstanbul ve Anadolu’da büyük bir ihtiyaca yanıt veriliyor.

Grubun bazı merkezlerinde ilk kez bir özel sektör hastanesinde bulunan Multi-Slice CT, PET-CT, MR, Ultrasonografi, IMRT yapabilen LINAC cihazları, konvansiyonel radyoloji ve nükleer tıp görüntüleme yöntemleri ve radyasyon onkolojisi, Nükleer tıp Üniteleri bulunuyor.

Ayrıca Türkiye'de sayılı merkezde bulunan Cyberknife teknolojisi ile bıçaksız beyin tümörü ameliyatları gerçekleştirilirken, Medicana Sağlık Grubu, modern ve sofistike tıp teknolojilerini yakından takip ederek, merkezlerindeki ileri teknoloji cihaz altyapısını sürekli güncelliyor.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.