07 Temmuz 2016 Perşembe 13:13
Meteorolojiden 3 İl İçin Sağanak Uyarısı

MALATYA (AA) - Elazığ, Malatya ve Tunceli'de öğleden sonra gök gürültülü sağanak, orta ve yer yer kuvvetli rüzgar bekleniyor.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Elazığ, Malatya ve Tunceli'de ise öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarda önemli bir değişiklik beklenmemekle birlikte, rüzgarın değişik yönlerden orta kuvvette, yer yer kuvvetli esmesi bekleniyor.

Yağış esnasında yer yer kuvvetli esmesi beklenen rüzgar ile bölgesel dolu yağışları dolayısıyla oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.

Öte yandan Adıyaman ve Bingöl'de de havanın parçalı bulutlu olacağı ve sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.