06 Ocak 2016 Çarşamba 12:17
Metrobüs Durağında Korkunç Patlama 1 Kişi Yaralı !

Trafo henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı patlama meydana geldi. Bir süre sonra trafo yanmaya başladı. Bu arada, aynı anda metrobüs durağının girişindeki turnikelerden birinde de küçük çapta patlama meydana geldi. Turnikeden geçmekte olan 24 yaşındaki Büşra Akgün ayağından hafif şekilde yaralandı. Akgün, çevredekiler tarafından Esenyurt Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Metrobüs durağında bekleyenler ve buradaki güvenlik görevlileri durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan trafoyu söndürdü.  Bu arada, yangın nedeniyle metrobüs seferleri kısa süreliğine durduruldu. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Öte yandan, metrobüs durağındaki güvenlik görevlileri trafonun yakınındaki yaya üst geçidinin bir bölümünü geçişlere kapattı.  İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarının ardından seferler normale döndü.

Son Güncelleme: 20.08.2016 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.