27 Temmuz 2016 Çarşamba 15:43
MHP Van Kadı Kolları Başkanından Kınama

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Göçgen, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

Kadın Kolları Başkanı Göçgen, partisinin il teşkilatında yaptığı basın açıklamasında, darbe girişiminin yaşandığı andan itibaren demokrasi nöbetiyle cumhuriyete sahip çıktıklarını belirtti.

Göçgen, darbe yapma amacını taşıyan hain ve işbirlikçilere fırsat vermediklerini söyledi.

Darbe girişiminde bulunanların devletin kurumlarını örümcek ağı gibi sardıklarını ifade eden Göçgen, şöyle konuştu:

"Bunlar, devlet kurumlarımızı ele geçirmişler. Bunların biran önce sapla samanı birbirinden ayırarak, yüce adalete teslim etmek gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti ve adaletine inancımız tamdır. Karanlık ve ihanetin olduğu gece Türk milleti sokaklara inerek, darbe teşebbüsünde bulunan hainlerin amacına ulaşmasına izin vermedi. Türk milliyetçileri olarak bizler de, ilk günden itibaren ülkenin her yerinde olduğu gibi Van'da da cumhuriyete sahip çıktı. 15 Temmuz akşamından itibaren, göğsümüzü tanklara, toplara siper ederek, 'Burası Çanakkale, buradan geçiş yok' diyerek mücadelemizi sürdürdük ve sürdürmeye de devam edeceğiz."

 

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.