20 Temmuz 2018 Cuma 11:20
Minik Leyla'nın Babasından Tutuklama Sonrası Çarpıcı Açıklamalar

Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Minik Leyla'nın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan babasının amcasının oğlu Mehmet Aydemir, çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"NEDEN TUTUKLANDIĞINI BİLMİYORUZ"

Leyla Aydemir'in babası Nihat Aydemir de, hem Leyla'yı arama çalışmaları hem de adli süreçle ilgili Posta'ya çok önemli açıklamalarda bulundu. Haberi kendisinin de yeni aldığını belirten Nihat Aydemir, "Siyasi paylaşımlarından ötürü mü, öldürme meselesi yüzünden mi tutuklandığını bilmiyoruz. Avukatımız aracılığıyla bilgi almaya çalışıyoruz"

"15 GÜN BOYUNCA EVLERİ NEDEN ARAMADILAR?"

Minik Leyla'nın babası Nihat Aydemir şöyle devam etti: "Henüz daha yetkililerle görüşemedim. Artık hiçbir şeyi kafam almıyor. Eğer şayet tutuklanan kuzeni bu olayı yapmışsa 15 gün boyunca neden evleri aramadılar? Biz güvenlik yetkililerine evlerin aranması konusunda talebimizi ilettik ancak, hukuken buna haklarının olmadığını söylediler. Eğer 15 gün önce evler aransaydı benim kızım belki de sağ kurtulacaktı. Şu an perişan haldeyim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zafer 2018-07-20 12:40:58

Yüzde bir milyon kızım köyde değil kaçırıldı diyen benmiydim?

Avatar
mstf 2018-07-21 15:31:24

bir insan cahil olmaya görsün, böyle boş boş konuşur ancak! adamın tipinde de o kadar parişanlık var ki !!!!!