03 Temmuz 2018 Salı 10:14
Minik Leyla'nın Ölüm Nedeni Açıklandı! işte tüm detaylar...

Ağrı Valisi Süleyman Elban 19 gün önce kaybolan ve dün cansız bedeninin bulunmasının ardından Leyla Aydemir için akılda kalan soruları düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

19 gün önce kaybolan Leyla Aydemir'in otopsi saonucu ile birlikte ölüm nedeni belli oldu.

"AÇLIKTAN ÖLDÜ"

Düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Ağrı Valisi Süleyman Elban, Leyla Aydemir'in kaçırıldıktan 8-10 gün sonra öldüğünü ve aç bırakılarak öldüğünü belirtti. Otopsi raporunda belli olan bu gelişme adeta yürekleri dağladı.

"VÜCUDUNDA HERHANGİ BİR DARP VE YARA İZİ YOK"

Minik Leyla'nın cansız bedeni bulunduğu anda bazı söylentiler ortaya çıkmıştı. Vali Elban vücudunda herhangi bir darp izinin olmadığı herhangi bir yaranın olmadığını belirtti. Kolunda bulunan izlerin ise güneş yanığı olduğu belirtti.

"CİNSEL İSTİSMAR YOK"

Bu günlerde gelişen kaçırılma olaylarında yaşanan cinsel istismarlar gündem oluyor. Kaçırılan Leyla Aydemir'in herhangi bir cinsel istismara uğramadığı herhangi bir zorlama olmadığı da belirtilenler arasında yer alıyor.

"VAHŞİ HAYVAN SALDIRISI YOK"

Vali Süleyman Elban oluşan yara izlerinin veya darpların olmadığını belirtmesinin ardından bunların herhangi bir vahşi hayvana ait olmadığını herhangi bir vahşi kuşa ait olmadığını yine bunlara ait bir saldırının olmadığını belirtti.

"CENAZEYİ AİLE HEMEN İSTEDİ"

Bölgenin gelenekleri gereği cenazenin fazla beklememesi için Leyla Aydemir'in ailesi cenazeyi hemen teslim alığ defin işlemlerinin gerçekleştirilmesini istedi. Cenazeyi bu sabah saat 5 civarı teslim alan aile bugün defin işlemlerini bitirerek Leyla Aydemir son yolculuğuna uğurlandı.

Son Güncelleme: 03.07.2018 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.