10 Mayıs 2016 Salı 17:23
Minik Öğrenciler, Çocuk Pazarında Satış Yaptı

VAN (AA) - Van Şevkat Anaokulu tarafından ana sınıfı öğrencileri için kurulan, "çocuklar pazarı" ilgi gördü.

Okul bahçesinde kurulan tezgahlarda, çocuklar tarafından satışı yapılan ürünler, veliler ve öğretmenler tarafından satın alındı.

Okul Müdürü Mecit İlkan, "Çocuklar tezgahta, hilesiz satışlar" sloganıyla düzenlenen etkinlikte yaptığı açıklamada, çocuklara hayatın zorluklarını öğrettiklerini belirterek, etkinlik sayesinde çocuklarda yardımlaşma bilinci oluşturduklarını ifade etti.

Velilerin etkinliğe destek verdiğini kaydeden İlkan, "Projemizin amacı, yaşamın zorluklarını çocuklarımıza kazandırmaktır. Onları yaşayarak öğrenmelerini sağlıyoruz. Paranın nasıl kazanıldığını ve her şeyin bir değerinin olduğunu, bunun yanında tane kavramı, kilonun kavramını öğrenmeye çalışıyorlar. Etkinlikten kazanılan paralarla okulumuzdaki çocuklarımızın ihtiyaçlarını gidereceğiz." diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nuran Altan Göl ise, okul öncesi kurumlarda etkinliklere önem verdiklerini belirterek, veli ve öğrencilerin birlikte etkili zaman geçirmeleri açısından bu gibi aktivitelerin önemli olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.