10 Mayıs 2016 Salı 20:53
Minik Yürekler Çikolatalarını Huzurevi Sakinleriyle Paylaştı

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da, Gazi Huzurevi'ni ziyaret eden anaokulu öğrencileri yanlarında getirdikleri çikolatalarını huzurevinde kalanlara ikram etti.

Fırat Anaokulu tarafından düzenlenen etkinlikte değerler eğitimi kapsamında saygı değerini uygulamak amacıyla öğretmenleri eşliğinde huzurevini ziyaret eden çocuklar, çikolatalarını bu kez kendileri yemek yerine yaşlılara ikram etti.

Bazı minik öğrencilerin çikolatalarını verirken zorlanmaları dikkatlerden kaçmadı.

Öğrencilerin ziyaretinden dolayı oldukça sevinen huzurevi sakinleri, zaman zaman duygu dolu anlarda yaşadı.

Yaşlılarla sohbet eden öğrenciler daha sonra yaşlılar için hazırladıkları şiirlerini okudular.

Öğretmeni Dilek Atıcı, ziyaretteki amaçlarının huzurevi sakinlerine yalnız olmadıklarını hissettirmek ve çocukların yaşlılara saygılı ve duyarlı olmalarını sağlamak olduğunu belirtti.

Yapılan ziyaretten dolayı hem çocukların hem de huzurevi sakinlerinin büyük mutluluk yaşadığını ifade eden Atıcı, ''Bugün çocuklarımız kendilerinin çok sevdiği çikolatalarını yaşlılarımızla paylaştılar. Onlar çikolatalarını verdiler, yaşlılarımız da bundan mutluluk duydu. Onlarla sohbet ettiler, nasıl olduklarını, burada neler yaptıklarını sordular. Gerçekten çocuklarımız ayrı mutlu oldu, yaşlılarımız ayrı mutlu oldu, bizler de amacımıza ulaşmış olduk.'' ifadelerini kullandı.

Huzurevi sakinlerinden Nursen Başar ise minik çocukların yapmış oldukları ziyaretten dolayı mutluluk duyduklarını, fakat çok sevdikleri çikolatalarını kendilerine ikram etmelerinin kendilerini daha da mutlu ettiğini belirterek, ''Allah hepsinden razı olsun, bağışlasın. Rabbim gönüllerine göre versin. Sizler bizleri ziyaret ettiniz mutlu olduk, Allah'ta sizleri mutlu etsin.'' diye konuştu.


Son Güncelleme: 22.08.2016 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.