20 Şubat 2022 Pazar 13:45
Minikler 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti

Minik öğrencilere bilgi veren yetkililer, Türkiye'de farklı acil yardım çağrıları için kullanılan 7 kuruma ait acil çağrı numaralarının tek numara (112) altında toplanması amacıyla geliştirildiğini söylediler. Ambulans, itfaiye, jandarma, emniyet ve gerekli tüm diğer birimlerin aynı mekânda olduğu (112 Acil Çağrı Merkezleri) ve koordinasyon imkânı sağlayan model ile tüm ekiplerin en kısa sürede olay yerine ulaşmaları amaçlandığını ifade eden Yetkililer, bu tür ziyaretlerin bilgi edinme anlamında çocukların zihinlerinde şimdiden yer ettiğine dikkat çektiler.

Çağrı Merkezi ziyaretleri sırasında gösterilen ilgiden memnun dönen Sabancı İlköğretim Okulu 2-B sınıfı öğrencileri 112 çalışanlarına da teşekkür ettiler.

112 Çağrı Merkezi yetkilileri ziyarete gen öğrencilere çeşitli hediyelerde verdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.