06 Ocak 2017 Cuma 10:01
Muhiyettin GÜLTEKİN, 2. Dönem Dilovası Belediye başkan yardımcı oldu

Ağrılı Muhiyettin GÜLTEKİN, 2. Dönem Dilovası Belediyesi başkan yardımcılığına seçildi. Gültekin, Marmara üniversitesi teknik eğitim fakültesi mezunudur. 30 yıldır Kocaeli’nde ikamet eden Gültekin, Dilovası Belediyesinin çeşitli kademelerinde görev yapmıştır.

HER ŞEY KOCAELİ İÇİN HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN


25 yıldır devlet memurluğu görevi yürüten Muhiyettin Gültekin, elde ettiği bilgi ve becerileri hizmete dönüştürmeye hazır olduğunu söyledi. Gültekin, ‘‘her şey Kocaeli için her şey Türkiye için’’  ifadesini kullandı.

Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Gültekin, ilçe halkının samimiyet ve hassasiyetlerine vurgu yaparak, ‘‘Dilovası’nı sahipsiz bırakmayacağız, şahsım olarak da belediye olarak da katkılarımızı sunacağız’’ sözünü verdi.

Son Güncelleme: 06.01.2017 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.