01 Temmuz 2016 Cuma 13:23
Muhsin Yazıcıoğlu Soruşturmasında Takipsizlik Kararı Verilmesi

MALATYA (AA) - Malatya'da Eski BBP Genel Başkanı Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığının Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin soruşturmada takipsizlik kararı verilmesini protesto eden BBP'liler, adliye önüne siyah çelenk bıraktı.

BBP Malatya İl Başkanı Sema Altuntaş, partililerle Malatya Adliyesine siyah çelenk bıraktıktan sonra, basın açıklaması yaptı.

Yazıcıoğlu davasının takipsizlikle sonuçlandığını belirten Altuntaş, "2014 yılında da bu soruşturma dosyasına takipsizlik kararı verilmişti. Lakin biz, bu duruma itiraz etmiş, o dönemde itiraza bakan Gaziantep Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına müracaat etmiştik. Bu mahkeme verilen takipsizliği usul ve yasaya aykırı olduğu gerekçesiyle kaldırmış, davanın devamına hükmetmişti." ifadelerini kulandı.

Altuntaş, 15 günlük yasal sürecin sonunda Kahramanmaraş Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine takipsizlik kararıyla ilgili itirazda bulunacaklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.