19 Haziran 2016 Pazar 11:08
Muş Belediye Başkanı Asya'dan 'Toki Konutları' Açıklaması

MUŞ (AA) - Muş'ta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), tarafından yapılan konutların yıl sonunda yetiştirileceği belirtildi.

Belediye Başkanı Feyat Asya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kale Mahallesi'nde yapımı süren konutların yıl sonuna kadar bitirileceğini söyledi.

Konutların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapıldığını ifade eden Asya, inşaat çalışmaları süren yapıların fiziki gerçekleşmesinin yüzde 70 tamamlandığını kaydetti.

İnşaat çalışmaları konusunda yaşanan aksaklıkların giderildiğini anlatan Asya, şöyle devam etti:

"Çalışmaları yoğun bir şekilde takip ediyoruz. Hem müteahhit firma hem de TOKİ nezdinde vatandaşlarımızın da taleplerini göz önünde bulundurarak konutlarımızı yıl sonuna doğru hak sahiplerine teslim edeceğiz. Vatandaşlarımız buradaki güzel yapılaşmayı gördükten sonra, diğer mahallelerimizde de benzer çalışmalar yapacağız. Bunun için de vatandaşlarımızı ikna çalışması yapıyoruz. Zafer Mahallesindeki sarı blokların da kentsel dönüşüm kapsamına alınması için çalışmalarımız devam ediyor. Belediye Meclisimizde karar aldık, revizyon yapmak suretiyle oradaki vatandaşlarımızı mağdur etmeden Muş'a yakışır modern bir kentsel dönüşüm yapmayı planlıyoruz."

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:58
Anahtar Kelimeler:
TOKİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.