03 Ağustos 2016 Çarşamba 12:43
Muş Belediyesinde Ağustos Ayı Meclis Toplantısı

Muş Belediyesinde ağustos ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Asya, 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen darbe girişimine tepki göstererek, 15 Temmuz akşamı yapılan hain girişimin ardından onbinlerce insanın meydanları doldurarak tek yürek olmasının, zalimlere verilecek en güzel mesaj olduğunu söyledi.

Halkın bu onurlu hareketinin zalimlerin emellerine ulaşmasına engel olduğunu belirten Asya, şöyle konuştu:

"Bu anlamda direnç gösteren halkımıza sizlerin şahsında sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Muş halkı, hürriyetini ve bağımsızlığını hiçbir vesayetçiye hiçbir cuntacıya teslim etmeyecek kadar kahramandır. Bu ülkenin gelişip kalkınmasına tahammül etmeyen çapulcuların yaptığı kalkışmaya karşılık, halkımız gereken cevabı vermiştir. Milli iradesine sahip çıkan vatandaşlarımız, aynı zamanda ülkemizi çekemeyen dünya devletlerine de bir mesaj vermiştir. Türkiye'nin üçüncü dünya ülkesi olmadığını artık herkes öğrendi. İlk gece ülke genelinde olduğu gibi kendi yerelimizde de yürekli halkımız gerekeni yapmıştır. Aynı şekilde vatandaşlarımız 18 gündür yine kendisine yakışanı yaparak gündüz işleri ile uğraşırlarken gece de meydanları boş bırakmıyorlar. Birlik ve beraberlik örneği sergileyen Muş halkı ülke gündeminde yer edinmiştir. Allah bu birlikteliğimizi daim etsin. Rabbim ülkemizi ve bizleri bu tür musibetlerden korusun."

Belediye hizmetlerine de değinen Asya, "Vaatlerimizin arasında olan yeni şehirlerarası terminal projemizin ihalesini gerçekleştirdik. Defalarca Muş'un yeni bir terminale ihtiyacının olduğunu ifade ettik. Bununla beraber Taşo yolunda çalışmalarımız devam ediyor. 35 metrelik yolun açılması için ekiplerimiz çalışma sürdürüyor. Burada başlattığımız çalışmaların tamamlanmasıyla Taşo mevki modern bir görünüme kavuşacak. Bunların yanı sıra diğer mahallelerimizdeki yol, kaldırım, park bahçe, kanalizasyon ve içme suyu döşeme çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Asya’nın konuşmasının ardından, toplantıya katılan vatandaşlar istek ve şikayetlerini dile getirdi.

Toplantı, meclise havale edilen evrakların görüşülmesi ile devam etti.

Son Güncelleme: 05.08.2016 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.