12 Mayıs 2016 Perşembe 16:38
Müsiad'dan Mesob'a Ziyaret

MALATYA (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti.

MESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Balin, ziyarette, amaçlarının Malatya'nın sosyal ekonomik ve kültürel sorunlarına yönelik istişarelerde bulunup, birlikte çözüm üretmek olduğunu belirtti.

MESOB Başkanı Keskin de sivil toplum kuruluşları arasında diyaloga ve istişareye önem verdiklerini vurgulayarak, kentin sorun ve sıkıntıları için kurum ve kuruluşların istişarede bulunmasının ve birlikte hareket etmesinin olumlu sonuçları ortaya çıkartacağına inandığını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Onkoloji Hastanesi konusundaki desteğinden dolayı teşekkür eden Keskin, hastaneyi kamuoyunun gündemine taşıyan ve takibini yapan kurumun MESOB olduğunu bilirdi.

Malatya'ya kurulacak ikinci üniversitenin Askeri Hastanenin bulunduğu alan ile bölgesindeki askeri alana yapılmasının daha uygun olacağını belirten Keskin, "İkinci üniversite şehir ile iç içe, yan yana olması gerekiyor. Öğrencilerin şehir ile bir arada bulunması kentin sosyal ve ekonomik hayatına daha olumlu katkılar sunacaktır. Malatya için sivil toplum kuruluşları olarak birlikte hareket etmemiz halinde kentimize daha çok katkı sunarız. Buna her zaman hazırız." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.