12 Temmuz 2016 Salı 13:53
Muş'ta 4 Caddenin İsmi Değiştirildi

MUŞ (AA) - Muş Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında, 4 caddenin isminin değiştirilmesini karar verdi.

Oy birliğiyle alınan karar doğrultusunda, Eski Cezaevi caddesinin Müştak Baba Caddesi, Kooperatif caddesinin Selahaddin-i Eyyubi caddesi, SSK caddesinin Sultan Alparslan caddesi ve Yeni Cezaevi caddesinin de Recep Tayyip Erdoğan Caddesi olarak değiştirildiği bildirildi.

Belediye Başkanı Feyat Asya, alınan kararla ilgili yaptığı açıklamada, ismi değiştirilen caddelerde en kısa zamanda gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan caddesinde yol genişletme çalışmalarını da yerinde inceleyen Asya, "İmkanlarımızı zorlayarak kararlı bir şekilde bu yolları açmaya devam edeceğiz. Muş-Bitlis yoluna bağlanan meclisimizce adını değiştirdiğimiz Recep Tayyip Erdoğan caddesinde İmar Kanununun 18. Maddesini uygulamaya aldık. Allah'ın izniyle adına yakışır modern bir yol yapacağız. Yaklaşık 35 metre genişletilecek olan yolun kentin trafiğini ciddi anlamda rahatlatacağını düşünüyoruz." diye konuştu.









Son Güncelleme: 22.08.2016 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.